Tipar

Echipele de profesioniști ACED CONSULT MULTIMEDIA se bucură de prezența unor specialiști în vastul domeniu al serviciilor de tipar.

1. Tipar digital

Prin facilitățile tiparului digital de ultimă generație, vă oferim posibilitatea tipăririi materialelor dvs. în serie unică sau serie mică, optimizându-vă astfel costurile.

Lucrări specifice tiparului digital în serie unică sau mică: postere, manuale de utilizare, manuale de exploatare auto, carți de vizită, felicitări, invitații, pliante, etichete autocolante PVC sau hârtie etc.

Avantajele tiparului digital de ultimă generație includ posibilitatea de personalizare a invitațiilor, felicitărilor, ofertelor dvs. în condiții financiare imbatabile. Adăugând și pretabilitatea majorității suporturilor dedicate până astăzi numai tiparului offset, soluția tiparului digital de ultimă generație este mai mult decat convenabilă.


 2. Tipar offset

Prin facilitățile tehnologiei curente a tiparului offset, vă oferim soluțiile perfecte pentru lucrările de serie medie și mare: cataloage de prezentare, volante, pliante, etichete autocolante PVC sau hârtie etc.


3. Gama completă de finisări::

√ broșare, capsare
√ plastifiere mată, plastifiere lucioasă
√ lăcuire selectivă
√ lacuri de protecție diverse
√ servicii legătorie diverse
√ ștanțare în orice formă
√ personalizări folio sau timbru sec
√ gravură computerizată
√ etc.


4. Personalizări:

√ gravură computerizată,
√ serigrafie,
√ tampografie
√ inscripționări obiecte promoționale
√ tipărire bannere
√ furnizare obiecte vestimentație personalizate
√ personalizare prin broderie
√ inscripționări auto
√ realizare diverse suporturi de prezentare și stand-uri expoziționale

Tipar Bucuresti, Tipar ACED